Over ons

Fitness Studio Westerbork is in september 2000 opgericht. Nadat een loods aan de Noesten 28 aangepast werd voor fitnessgebruik, gingen de eerste sporters aan de slag in deze nieuwe fitness- en aerobicruimte.

Het eerste jaar verliep goed en al snel werd de ruimte te klein. Na een kleine verbouwing werd er een stuk kantoorruimte bijgetrokken zodat er in de fitness meer ruimte ontstond.

Het klantenbestand bleef groeien en er moest gezocht worden naar een grotere ruimte. In 2004 werd er door de gemeente Midden-Drenthe een stuk bouwgrond aangeboden vlak bij de huidige locatie. De grond werd gekocht en januari 2005 werd het nieuwe gebouw aan de Noesten 80 geopend.

Fitness Studio Westerbork is inmiddels gegroeid naar een professioneel fitnesscentrum en zal zich blijven ontwikkelen waarbij kwaliteit van het product en de persoonlijke aandacht voor de klant voorop blijven staan.

In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Jos Nijborg. Samen met het team aan fitnessinstructeurs gaat hij ervoor om met u op een verantwoorde en enthousiaste manier aan uw gezondheid te werken!

Klik hier om kennis te maken met team Fitness Studio Westerbork.

 

"Uitbreiding betekent ook investeren in nieuwe apparatuur. Met name de cardio-afdeling is in de loop der jaren flink gegroeid."

 

"Door in te spelen op nieuwe trends blijft het aanbod van groepslessen altijd actueel. Sinds de opening is het lessenpakket fors uitgebreid"